Selamat datang ke HZFH.

Boleh baca info kat sini.
kalau nak buat pertanyaan bole add FB admin ye..

>> https://www.facebook.com/acikzara

ataupun;

like page HZFH : https://www.facebook.com/fashionhousehanizara

Hantar tempahan by SMS pun boleh sangat.(no call please- silent mode)
SMS : 013-7387005

Terima Kasih dari Bunga Zara.
Silakan scroll kebawah lagi... ^__^

HARGA JUALAN MURAH MEI 2014

B RAMPING RM73 (RM85)
ROYAL SLIM RM80 (RM120)
FERWHITE 500GM RM60 (RM95)
PERLA COFFEE RM49 (RM60)
ICBEAUTY MOON SOAP RM55 (RM70)
EMILAY SPOT WHITENING RM30
VIT C + ROSEHIP RM30 (RM40)
SABUN DOUBLE GLUTA RM24 (RM36)
SLIM LOOK MAIXARA RM40 (RM80)
KOPI SLIMMING V26 RM45 (RM85)
SABUN PINKISH RM36 (RM45)

HARGA BERIKUT DAH TERMASUK POS
SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK KENA ADD RM4
BERGANTUNG PADA BERAT BARANG
UNTUK SEMENANJUNG KLU BELI LEBIH DR 1 ITEM
HARGA POSTAGE LAIN YE.
BOLEH RUJUK SAYA UNTUK AMAUN POSTAGE

* HARGA DALAM KURUNGAN TU HARGA NORMAL

Saturday, 31 August 2013

ADVANCE SLIM MURAH


ADVANCE SLIM MURAH (NOT AVAILABLE ANYMORE)


===============
Harga Yang Ditawarkan
===============

H̶̶a̶̶r̶̶g̶̶a̶̶ A̶̶s̶̶a̶̶l̶̶ 1̶̶ k̶̶o̶̶t̶̶a̶̶k̶̶ A̶̶d̶̶v̶̶a̶̶n̶̶c̶̶e̶̶ S̶̶l̶̶i̶̶m̶̶ R̶̶̶̶M̶̶̶̶1̶̶̶̶5̶̶̶̶0̶̶̶̶



★★★★★HARGA PROMOSI★★★★★


✘1 kotak Advance Slim RM120 Anda Jimat RM30!!!!!
Anda beli 2 kotak Advance Slim, Anda akan mendapat 1 kotak Advance Slim Percuma!!


✘3 kotak Advance Slim RM240 Anda Jimat RM210!!!!!
Anda beli 4 kotak Advance Slim, Anda akan mendapat 3 kotak Advance Slim Percuma!!


✘7 kotak Advance Slim RM480 Anda Jimat RM650!!!!!
*Jangan risau tentang penghantaran, berapa kotak pun anda beli, kami akan menghantar semua pembelian anda terus ke pintu ke depan pintu rumah anda secara PERCUMA.



(PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA)





Memperkenalkan produk ADVANCE SLIM. Produk diet terbaru yang sedang hangat di pasaran. Advance Slim membantu anda membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas


✔Ekstrak dari buah anggur


✔Ekstrak dari teh hijau



✔Ekstrak dari halia

✔Ekstrak dari Guarana

✔Ekstrak dari Goji

✔Ekstrak dari pelbagai herba lain yang berkhasiat untuk tubuh

=================================
TESTIMONI hebat Advance Slim
=================================






===================
Manfaat Produk Advance Slim
===================

✖Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet biasa

✖Meningkatkan metabolism tubuh badan

✖Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar

✖Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM.

✖Mempunyai Sijil Kelulusan Kementerian Kesihatan

✖Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI

✖Dibuat 100% dari herba yang terpilih

✖Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan

✖Boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu


====================
Kelebihan Produk Advance Slim
====================
  • Untuk bakal pengantin lelaki mahupun perempuan, produk Advance Slim ini pasti dapat membantu anda nampak segak, cantik dan menawan pada majlis perkahwinan anda nanti.
  • Untuk yang ingin nampak cantik dan menawan di pagi Hari Raya yang bakal kunjung tiba, inilah produk yang anda perlukan untuk menunaikan cita-cita anda.
  • Untuk mereka yang baru melahirkan anak, produk Advance Slim dapat membantu anda kembali langsing seperti zaman anak dara dulu
  • Untuk yang mengalami masalah berat badan, produk Advance Slim dapat membantu menurunkan berat badan anda dengan pantas. Anda kini tidak perlu malu dan segan lagi untuk tampil di khalayak ramai
  • Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin, produk Advance Slim dapat membantu anda kembali ke bentuk tubuh badan sasa anda sebelum berkahwin. Kepada isteri, dapatkanlah produk HEBAT ini untuk suami anda.
  • Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami, produk Advance Slim dapat membentuk tubuh anda menjadi montok dan menawan kembali seperti yang diidamkan oleh suami anda.



=============================
Question and Answer Berkaitan Advanced Slim 

=============================




1- Ibu menyusu boleh makan ke?

✔Boleh 



2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
✔Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
✔Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
✔Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?
✔Ada kelulusan KKM termasuk JAKIM.

6- Berapa lama baru nampak kesan?
✔Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?
✔Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.

8- Ada effect pape ke?
✔Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
✔Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?
☑Sebelum bersenam,
☑Sebelum sarapan.
☑1 hari sekali.
*(nak lagi cepat 2 kali sehari)

11- Berapa lama boleh makan 1 box?
✔1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
✔3 box untuk 30 hari.


=============================
Cara Pengambilan Advanced Slim 

=============================




Cara Pengambilan:
♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk. 

Peringatan:

Minum banyak air semasa pengambilan Advance Slim.
Simpan di tempat kering pada suhu bilik.



===========================
Siapa Patut Memiliki Produk Advance Slim
===========================



✔Untuk golongan yang bakal berkahwin.


✔Untuk segak, cantik dan bergaya di Hari Raya akan datang

✔Untuk mereka yang baru melahirkan anak kembali langsing.

✔Untuk yang mengalami masalah berat badan

✔Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin
✔Untuk isteri yang ingin suami kembali kurus
✔Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami.





produk Advance Slim terdapat Ekstrak dari Guarana. Tetapi adakah anda tahu apakah khasiat yang boleh anda dapat dari Guarana?



===========

Apakah Guarana?

===========


Guarana mempunyai nilai khasiat yang tinggi. Pada masa sekarang, ia dianggap sebagai sejenis herba sedia ada yang telah dikenali pasti mempunyai nilai khasiat tertinggi. Ia kaya dengan guaranin, asid amino, bahan galian, vitamin, karbohidrat, tannin dan theine.

Semua ini membantu penyerapan oleh tisu badan dan pengawetan kemudaan. Ia sesuai bagi sesiapa sahaja, tanpa mengira jantina atau umur. Tambahan pula, ia mudah diserap oleh badan manusia dan dengan itu menjadi makanan kesihatan fungsian yang dapat bertindak pantas. Inilah antara pelbagai ciri Guarana yang unik.

===============
Khasiat Utama Guarana
===============

Minerals : Kalium, Fosforus, Kalsium, Besi, Zink .
Vitamins : Vitamin B1, B2, B6, B12 dan E.
Amino Acids : Leucin, Lysin, Tyrosin, Methionin, Triptofan, Valin, Cystin, alanin, Asid Glutamik, Lysliusin, Serin, Arginin, Prolin, Glisin, Histidin, Phenylalanin, Asid Aspartik.
Guaranin : Asid Tanik, Alkaloid, Karbohidrat

===========
Pengakuan Pakar:
===========

✔Sarjana Perancis Gonseiu Duhhjafa menyebut dalam sebuah laporan berjudul The Products of Guarana (Guarana, O Produto): "Guarana adalah 100% organik. Ia mengandungi sebilangan besar bahan organik seperti guaranin dan tannin yang baik kepada badan manusia. 

Dengan ini, ia mendapat nama harum sebagai ubat awet muda. Ia kaya dengan guaranin yang boleh diserap oleh badan manusia secara perlahan. Pentadbiran Pemakanan dan Perubatan (FDA) Amerika Syarikat, selain Institut Pasteur, telah mengiktiraf Guarana sebagai makanan kesihatan semula jadi."

✔Dr. Berredo Carneiro dari Brazil, sarjana Eropah seperti Dr. Martins Deehastelus, Peekalt Greene dan Dr. Nirsleiner mengesahkan dalam laporan kajian mereka bahawa: 

"Guarana mempunyai kemujaraban yang mengagumkan. Ia mempunyai kesan diuretik dan hipotemia, baik bagi perut dan usus, selain dapat meningkatkan pencernaan, penyerapan nutrien dan keupayaan seks. Ia juga menggalakkan metabolisme organ badan dan memperbaiki tisu organ dalaman."

✔Ahli biokimia Paul De Cointe menjelaskan:

"Guarana adalah sejenis ubat penenang saraf yang dapat melegakan ketegangan. Ia sejenis buah yang dapat mencegah arteriosklerosis, menguatkan jantung, berkesan terhadap sakit kepala dan neuralgia."

✔Dr. Anna Aslan, seorang doctor berwibawa dalam bidang penuaan berkata:

"Guarana adalah kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan yang utama."

Ahli farmasi Alexandre de Avila Borges Junior mengesahkan bahawa: "Guarana yang ditanam di Brazil adalah sejenis makanan kesihatan semula jadi yang boleh diambil dengan selamat tanpa sebarang kekhuatiran terhadap ketagihan." Beliau turut bersetuju dengan kenyataan Dr. Aslan bahawa Guarana memberi sumbangan kepada kemudaan orang Brazil.


NAK ORDER??

JOM DAPATKAN SEKARANG!

SMS "ADV SLIM" KE 013-7387005

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...